SERVICII OFERITE

Tipurile de servicii oferite de spitalul nostru

* pentru pacientii care necesită internare pentru urgenţe medico - chirurgicale, boli acute, cronice şi cei a căror afecţiuni pot fi tratate prin spitalizare de zi.

DOCUMENTE NECESARE

Prezentati-va la internare cu documentele necesare

* adresaţi-vă medicului de familie sau medicului specialist pentru a obţine biletul de trimitere.

CHIRURGIE LAPAROSCOPICA

Incepand cu anul 2012, achizitionarea unui sistem de laparoscopie modern, a facut posibila practicarea interventiilor chirurgicale minim invazive (laparoscopie, toracoscopie) in Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu”. Posibilitatea acestui tip de tratament asigura rezultatele bune in conditii de confort, suferinta si spitalizare minima.

LASER CHIRURGICAL

Cu sprijinul Rotary Timisoara si a Fundatiei Sensiblu in anul 2011 a fost achizitionat in cadrul Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a spitalului nostru un laser chirurgical cu CO2 de inalta performanta. Avest laser isi gaseste utilitatea intr-o gama larga de interventii chirurgicale, de la cele ale chirurgiei plastice la ORL, ginecologie, dermatologie, chirurgie generala.

Birou de presa


Inapoi

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

19.02.2018

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu” Timisoara anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu  pentru proiectul “Amplasare sistem de parcare inteligent Smart-Park”, propus a se realiza in Timisoara, str. Iosif Nemoianu nr.3, CF nr. 423126, nr.Top423126, judetul Timis.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consulate la sediul APM Timis, localitatea Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu nr.18-18A, si la sediul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu” Timisoara, localitatea Timisoara, str. Iosif Nemoianu nr.2, in zilele luni-joi intre orele 8.00-16.30, vineri intre orele 8.00-14.00.Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis.

Anunt in format PDF