SERVICII OFERITE

Tipurile de servicii oferite de spitalul nostru

* pentru pacientii care necesită internare pentru urgenţe medico - chirurgicale, boli acute, cronice şi cei a căror afecţiuni pot fi tratate prin spitalizare de zi.

DOCUMENTE NECESARE

Prezentati-va la internare cu documentele necesare

* adresaţi-vă medicului de familie sau medicului specialist pentru a obţine biletul de trimitere.

CHIRURGIE LAPAROSCOPICA

Incepand cu anul 2012, achizitionarea unui sistem de laparoscopie modern, a facut posibila practicarea interventiilor chirurgicale minim invazive (laparoscopie, toracoscopie) in Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu”. Posibilitatea acestui tip de tratament asigura rezultatele bune in conditii de confort, suferinta si spitalizare minima.

LASER CHIRURGICAL

Cu sprijinul Rotary Timisoara si a Fundatiei Sensiblu in anul 2011 a fost achizitionat in cadrul Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a spitalului nostru un laser chirurgical cu CO2 de inalta performanta. Avest laser isi gaseste utilitatea intr-o gama larga de interventii chirurgicale, de la cele ale chirurgiei plastice la ORL, ginecologie, dermatologie, chirurgie generala.

Birou de presa


Inapoi

Anunt selectie partener

20.02.2017

Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Louis Turcanu Timisoara organizeaza procedura de selectie a unui partener privat transnational pentru un proiect in cadrul Axei priorttara 4 - Incluziunea sociala si combaterea saraciei, Obiectivul specific 4.8: Imbunatatirea nivelului de cornpetente al profesionistilor din sectorul medical, din cadrul Programului Operational Capital Uman 2014 - 2020.

Partenerul transnational va fi selectat din randul organizatillor non-guvernamentale/universitati din Uniunea Europeana, cu experienta speciflca in proiecte si formare profesionala in domeniul medical.