SERVICII OFERITE

Tipurile de servicii oferite de spitalul nostru

* pentru pacientii care necesită internare pentru urgenţe medico - chirurgicale, boli acute, cronice şi cei a căror afecţiuni pot fi tratate prin spitalizare de zi.

DOCUMENTE NECESARE

Prezentati-va la internare cu documentele necesare

* adresaţi-vă medicului de familie sau medicului specialist pentru a obţine biletul de trimitere.

CHIRURGIE LAPAROSCOPICA

Incepand cu anul 2012, achizitionarea unui sistem de laparoscopie modern, a facut posibila practicarea interventiilor chirurgicale minim invazive (laparoscopie, toracoscopie) in Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu”. Posibilitatea acestui tip de tratament asigura rezultatele bune in conditii de confort, suferinta si spitalizare minima.

LASER CHIRURGICAL

Cu sprijinul Rotary Timisoara si a Fundatiei Sensiblu in anul 2011 a fost achizitionat in cadrul Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a spitalului nostru un laser chirurgical cu CO2 de inalta performanta. Avest laser isi gaseste utilitatea intr-o gama larga de interventii chirurgicale, de la cele ale chirurgiei plastice la ORL, ginecologie, dermatologie, chirurgie generala.

Birou de presa


Inapoi

Decizie privind comisia de selectie a partenerilor

08.03.2017

Privind constituirea comisiei de selectie a ofertelor din cadrul procedurii de selectie parteneri in vederea derularii de proiecte finantate prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.
Obiectivul tematic : Promovarea incluziunii sociaIe, combaterea saraciei si a oricarei forme de discriminare;
Prioritatea de investitii 9.iv: Cresterea accesului la servicii accesibile, durabile si de inaIta calitate, inclusiv asistenta medicala si servicii sociale de interes general;
Axa Prioritara 4: Incluziunea sociala si combaterea saraciei;
Obiectivul specific 4.8: Imbunatatirea nivelului de competente al profesionistilor din sectorul medical.