SERVICII OFERITE

Tipurile de servicii oferite de spitalul nostru

* pentru pacientii care necesită internare pentru urgenţe medico - chirurgicale, boli acute, cronice şi cei a căror afecţiuni pot fi tratate prin spitalizare de zi.

DOCUMENTE NECESARE

Prezentati-va la internare cu documentele necesare

* adresaţi-vă medicului de familie sau medicului specialist pentru a obţine biletul de trimitere.

CHIRURGIE LAPAROSCOPICA

Incepand cu anul 2012, achizitionarea unui sistem de laparoscopie modern, a facut posibila practicarea interventiilor chirurgicale minim invazive (laparoscopie, toracoscopie) in Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu”. Posibilitatea acestui tip de tratament asigura rezultatele bune in conditii de confort, suferinta si spitalizare minima.

LASER CHIRURGICAL

Cu sprijinul Rotary Timisoara si a Fundatiei Sensiblu in anul 2011 a fost achizitionat in cadrul Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a spitalului nostru un laser chirurgical cu CO2 de inalta performanta. Avest laser isi gaseste utilitatea intr-o gama larga de interventii chirurgicale, de la cele ale chirurgiei plastice la ORL, ginecologie, dermatologie, chirurgie generala.

Birou de presa


Inapoi

ECOGRAFII PERFORMANTE LA SPITALUL DE COPII

03.02.2016

Prin acest proiect dorim sa completam dotarea sectiei de Chirurgie Pediatrica a Spitalului de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" cu o sonda de ecograf convexa, sonda ce urmeaza sa intre in componenta aparatului de ecografie aflat deja in dotarea sectiei.

Am achizitionat acest ecograf in anum 2013 in cadrul unui proiei finantat de Fondul European de Dezvoltare Regionala dar, fondurile fiind limiatate, nu s-a reusit achizitionarea decat a componentelor ce permit ecografia aparatului loco-motor. Pentru a extinde aria sa de operativitate in sfera afectiunilor chirurgicale pediatrice este nevoie sa completam aparatul cu o sonda convexa.

Ne dorim sa strangem fondurile necesare si sa achizitionam aceasta sonda astfel incat sa putem realiza examinari ecografice ale sistemului digestiv, uro-urinar sau genital. Astfel vom putea oferi servicii medicale mai bune pentru cei circa 10000 de copii tratati anual in spitalul nostru.

CINE ORGANIZEAZA

www.timotion.ro