SERVICII OFERITE

Tipurile de servicii oferite de spitalul nostru

* pentru pacientii care necesită internare pentru urgenţe medico - chirurgicale, boli acute, cronice şi cei a căror afecţiuni pot fi tratate prin spitalizare de zi.

DOCUMENTE NECESARE

Prezentati-va la internare cu documentele necesare

* adresaţi-vă medicului de familie sau medicului specialist pentru a obţine biletul de trimitere.

CHIRURGIE LAPAROSCOPICA

Incepand cu anul 2012, achizitionarea unui sistem de laparoscopie modern, a facut posibila practicarea interventiilor chirurgicale minim invazive (laparoscopie, toracoscopie) in Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu”. Posibilitatea acestui tip de tratament asigura rezultatele bune in conditii de confort, suferinta si spitalizare minima.

LASER CHIRURGICAL

Cu sprijinul Rotary Timisoara si a Fundatiei Sensiblu in anul 2011 a fost achizitionat in cadrul Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a spitalului nostru un laser chirurgical cu CO2 de inalta performanta. Avest laser isi gaseste utilitatea intr-o gama larga de interventii chirurgicale, de la cele ale chirurgiei plastice la ORL, ginecologie, dermatologie, chirurgie generala.

Birou de presa

Anunturi
Arhiva pentru anul:

Invitatie de participare - Investigatii paraclinice  (09.04.2018)

 

Invitatie de participare - Investigatii prin computer tomograf prin rezonanta magnetica, investigatii radiologice si transport medical  (09.04.2018)

 

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu  (11.03.2018)

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” Timisoara anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului si evaluarea adecvata in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Amplasare sistem de parcare inteligent Smart - Park”, propus a se realiza in Timisoara, str. Nemoianu nr. 3, CF nr. 423126, nr. Top 423126, jud. Timis.
 

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Timis, jud. Timis, localitatea Timisoara, str. Liviu Rebreanu nr. 18-18A, in zilele de luni - joi intre orele 800 – 16:30 si vineri intre orele 8:00 – 14:00 precum si la urmatoarea adresa de interne http://apmtm.anpm.ro –acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiecul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 18.03.2018.

 
Posturi vacante
Arhiva pentru anul:

Concurs posturi vacante  (15.11.2018)

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii .Louis Turcanu" Timisoara organizeaza concurs in vederea ocuparii urmatoarelor posturi vacante si temporar vacante, astfel:
  • Dosarele vor fi depuse la Biroul Resurse Umane pana la data de 30.11.2018 ora 12.00.
  • In data 03.12 - 07.12.2018 va avea loc testarea din punct de vedere psihologic, iar in perioada 10.12.2018-14.12.2018 va avea loc proba scrisa urmata de proba practica-interviu.
  • Persoanele admise dupa acest test psihologic vor participa la proba scrisa.
  • BIBLIOGRAFIA VA FI AFISATA LA SEDIUL SPITALULUI SI PE SITE·UL SPITALULUI PENTRU TOATE CATEGORIILE DE POSTURI. 

Concurs posturi vacante  (20.06.2018)

A N U N Ţ

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” Timisoara organizeaza concurs in vederea ocuparii urmatoarelor posturi vacante si temporar vacante, astfel :
Dosarele vor fi depuse la Biroul Resurse Umane pana la data de  09.07.2018  ora 12.00.In data 12.07.2018 ora 09.00 va avea loc testarea din punct de vedere psihologic, iar in perioada 16.07.2018-20.07.2018 va avea loc proba scrisa urmata de proba practica-interviu.

Persoanele admise dupa acest test psihologic vor participa la  - proba scrisa.

BIBLIOGRAFIA  VA FI AFISATA LA SEDIUL SPITALULUI SI PE SITE-UL SPITALULUI  PENTRU TOATE  CATEGORIILE  DE  POSTURI.

Concurs posturi vacante  (04.03.2018)

A N U N Ţ 

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” Timisoara organizeaza concurs in vederea ocuparii urmatoarelor posturi vacante si temporar vacante, astfel :

Dosarele vor fi depuse la Biroul Resurse Umane pana la data de  13.03.2018  ora 12.00.In data 15.03.2018 ora 10.00 va avea loc testarea din punct de vedere psihologic, iar in data de 16.03.2018 proba scrisa urmata de proba practica-interviu.
Persoanele admise dupa acest test psihologica vor participa la  - proba scrisa.

CONDITII SPECIFICE :

Pentru asistente medicale :
Diploma de scoala postliceala sanitara/studii superioare sanitare, studii medii cu Diploma de bacalaureat si cunostiinte de operare calculator : WORD, EXCEL, POWER POINT si INTERNET
Pentru ingrijitoare, brancardier, spalatorese, muncitori necalificati: Scoala generala
Pentru infirmiere : scoala generala si curs calificare infirmier, cu certificat de absolvire
Pentru asistent medical laborator – Diploma de scoala postliceala/studii superioare de specialitate, studii medii cu Diploma de bacalaureat si cunostiinte de operare calculator : WORD, EXCEL, POWER POINT si INTERNET

BIBLIOGRAFIA  VA FI AFISATA LA SEDIUL SPITALULUI SI PE SITE-UL SPITALULUI  PENTRU TOATE  CATEGORIILE  DE  POSTURI.
 
Licitatii
Arhiva pentru anul:
Nu exista nici o informatie disponibila.
 
Comunicate de presa
Arhiva pentru anul:
Nu exista nici o informatie disponibila.
 

Tematici concursuri

Arhiva tematici