SERVICII OFERITE

Tipurile de servicii oferite de spitalul nostru

* pentru pacientii care necesită internare pentru urgenţe medico - chirurgicale, boli acute, cronice şi cei a căror afecţiuni pot fi tratate prin spitalizare de zi.

DOCUMENTE NECESARE

Prezentati-va la internare cu documentele necesare

* adresaţi-vă medicului de familie sau medicului specialist pentru a obţine biletul de trimitere.

CHIRURGIE LAPAROSCOPICA

Incepand cu anul 2012, achizitionarea unui sistem de laparoscopie modern, a facut posibila practicarea interventiilor chirurgicale minim invazive (laparoscopie, toracoscopie) in Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu”. Posibilitatea acestui tip de tratament asigura rezultatele bune in conditii de confort, suferinta si spitalizare minima.

LASER CHIRURGICAL

Cu sprijinul Rotary Timisoara si a Fundatiei Sensiblu in anul 2011 a fost achizitionat in cadrul Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a spitalului nostru un laser chirurgical cu CO2 de inalta performanta. Avest laser isi gaseste utilitatea intr-o gama larga de interventii chirurgicale, de la cele ale chirurgiei plastice la ORL, ginecologie, dermatologie, chirurgie generala.

Birou de presa


Inapoi

Concurs pentru ocuparea functiei de Manager

09.02.2017

Municipiul Timişoara organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager - persoană fizică pentru următoarele spitale publice:

  • Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara ;
  • Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babes” Timișoara.

Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Timişoara , Bd. C.D.Loga nr.1 în perioada 17 -24 martie 2017 şi constă în patru etape, după cum urmează:
  • etapa I – selecţia dosarelor depuse de candidaţi; 
  • etapa a II-a – evaluarea proiectelor de management depuse de candidaţi; 
  • etapa a III-a – proba scrisă; 
  • etapa a IV-a - susţinerea proiectului de management de către candidaţi şi interviul.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 22 martie 2017, ora 1000 . Participă la proba scrisă a concursului, candidaţii care au fost declaraţi admişi la selecţia de dosare şi care au obţinut cel puţin nota 7 la evaluarea proiectelor de management.

Dosarele de înscriere se depun la sediul Primăriei Municipiului Timişoara , bd. C.D.Loga, nr.1, la registratura instituţiei –camera 12 , parter, în termen de 30 de zile de la data publicării şi afişării anunţului.