SERVICII OFERITE

Tipurile de servicii oferite de spitalul nostru

* pentru pacientii care necesită internare pentru urgenţe medico - chirurgicale, boli acute, cronice şi cei a căror afecţiuni pot fi tratate prin spitalizare de zi.

DOCUMENTE NECESARE

Prezentati-va la internare cu documentele necesare

* adresaţi-vă medicului de familie sau medicului specialist pentru a obţine biletul de trimitere.

CHIRURGIE LAPAROSCOPICA

Incepand cu anul 2012, achizitionarea unui sistem de laparoscopie modern, a facut posibila practicarea interventiilor chirurgicale minim invazive (laparoscopie, toracoscopie) in Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu”. Posibilitatea acestui tip de tratament asigura rezultatele bune in conditii de confort, suferinta si spitalizare minima.

LASER CHIRURGICAL

Cu sprijinul Rotary Timisoara si a Fundatiei Sensiblu in anul 2011 a fost achizitionat in cadrul Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a spitalului nostru un laser chirurgical cu CO2 de inalta performanta. Avest laser isi gaseste utilitatea intr-o gama larga de interventii chirurgicale, de la cele ale chirurgiei plastice la ORL, ginecologie, dermatologie, chirurgie generala.

Birou de presa


Inapoi

Concurs pentru ocuparea postului vacant de medic specialist specialitatea pediatrie

26.10.2017

 
Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu” Timisoara scoate la concurs in conformitate cu Ordinul MS 869/2015 cu modificarile si completarile ulterioare, un postul perioada determinate, publicat in RENASTEREA BANATEANA in data de 26.10.2017:

- 1.00 post medic specialist specialitatea pediatrie - Unitate de Primiri Urgente
 
Candidatii vor depune in vederea inscrierii la concurs, un dosar cu urmatoarele documente :
a) cerere in care se mentioneaza postul pentru care doresc sa concureze;
b) copii acte de identitate, CI, certificat de nasterea, certificat de casatorie
c) copie diploma de medic si adeverinta/certificat de confirmare in gradul profesional si specialitate
d) acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevazut in anexa nr. 3 la Ordinul MS 869/2015
e) dovada/inscrisul din care sa rezulte ca nu i-a fost aplicata una din sanctiunile prevazute la art.447 alin.(1) lit.e) sau f), la art.531 alin (1) lit. d) ori e), respectiv la art.618 alin. (1) lit. d) sau e) din Legea nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare
f) certificat privind starea de sanatate din care sa rezulte ca este apt din punct de vedere fizic si neuropsihic pentru exercitarea activitatii pentru postul pe care candideaza
g) copie a certificatului de membru al organizatiei profesionale cu viza pe anul in curs
h) copie xerox de pe asigurarea de malpraxis pentru anul in curs
i) chitanta de plata a taxei de concurs – 150 lei 

Tematica de concurs este cea pentru medic specialist din specialitatile respective.

Inscrierea la concurs se fac la sediul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” Timisoara, str.Iosif Nemoianu in termen de 10 zile de la aparitia acestui anunt, iar concursul se va organiza dupa 30 de zile de la publicarea dar nu mai devreme de 6 zile lucratoare de la incheierea inscrierilor.

Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” Timisoara str.Iosif Nemoianu nr.2 cod 300011 tel. 0256.20.33.03 int. 217 sau 0732.890.509.