SERVICII OFERITE

Tipurile de servicii oferite de spitalul nostru

* pentru pacientii care necesită internare pentru urgenţe medico - chirurgicale, boli acute, cronice şi cei a căror afecţiuni pot fi tratate prin spitalizare de zi.

DOCUMENTE NECESARE

Prezentati-va la internare cu documentele necesare

* adresaţi-vă medicului de familie sau medicului specialist pentru a obţine biletul de trimitere.

CHIRURGIE LAPAROSCOPICA

Incepand cu anul 2012, achizitionarea unui sistem de laparoscopie modern, a facut posibila practicarea interventiilor chirurgicale minim invazive (laparoscopie, toracoscopie) in Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu”. Posibilitatea acestui tip de tratament asigura rezultatele bune in conditii de confort, suferinta si spitalizare minima.

LASER CHIRURGICAL

Cu sprijinul Rotary Timisoara si a Fundatiei Sensiblu in anul 2011 a fost achizitionat in cadrul Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a spitalului nostru un laser chirurgical cu CO2 de inalta performanta. Avest laser isi gaseste utilitatea intr-o gama larga de interventii chirurgicale, de la cele ale chirurgiei plastice la ORL, ginecologie, dermatologie, chirurgie generala.

Birou de presa


Inapoi

Concurs pentru ocuparea posturilor vacante

20.04.2017

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" Timisoara, organizeaza concurs pentru ocuparea functiilor specifice Comitetului Director:

  • director medical; 
  • director financiar-contabil; 
  • director ingrijiri.
Concursul se va desfasura la sediul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" Timisoara, str. losif Nemoianu nr.2, in perioada 15-19 mai 2017. 

Dosarele de inscriere se depun la sediul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" Timisoara - Serviciul Resurse Umane, in termen de 15 de zile lucratoare de la data publicarii si afisarii
anuntului.