SERVICII OFERITE

Tipurile de servicii oferite de spitalul nostru

* pentru pacientii care necesită internare pentru urgenţe medico - chirurgicale, boli acute, cronice şi cei a căror afecţiuni pot fi tratate prin spitalizare de zi.

DOCUMENTE NECESARE

Prezentati-va la internare cu documentele necesare

* adresaţi-vă medicului de familie sau medicului specialist pentru a obţine biletul de trimitere.

CHIRURGIE LAPAROSCOPICA

Incepand cu anul 2012, achizitionarea unui sistem de laparoscopie modern, a facut posibila practicarea interventiilor chirurgicale minim invazive (laparoscopie, toracoscopie) in Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu”. Posibilitatea acestui tip de tratament asigura rezultatele bune in conditii de confort, suferinta si spitalizare minima.

LASER CHIRURGICAL

Cu sprijinul Rotary Timisoara si a Fundatiei Sensiblu in anul 2011 a fost achizitionat in cadrul Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a spitalului nostru un laser chirurgical cu CO2 de inalta performanta. Avest laser isi gaseste utilitatea intr-o gama larga de interventii chirurgicale, de la cele ale chirurgiei plastice la ORL, ginecologie, dermatologie, chirurgie generala.

Birou de presa


Inapoi

Concurs posturi vacante

15.11.2018

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii .Louis Turcanu" Timisoara organizeaza concurs in vederea ocuparii urmatoarelor posturi vacante si temporar vacante, astfel:
  • Dosarele vor fi depuse la Biroul Resurse Umane pana la data de 30.11.2018 ora 12.00.
  • In data 03.12 - 07.12.2018 va avea loc testarea din punct de vedere psihologic, iar in perioada 10.12.2018-14.12.2018 va avea loc proba scrisa urmata de proba practica-interviu.
  • Persoanele admise dupa acest test psihologic vor participa la proba scrisa.
  • BIBLIOGRAFIA VA FI AFISATA LA SEDIUL SPITALULUI SI PE SITE·UL SPITALULUI PENTRU TOATE CATEGORIILE DE POSTURI.